Milyen alma édes?
teljesen mindegy, mindet imádni fogja, a lényeg hogy legyen íze, és nem is biztos hogy jó ötlet, ha nagyon édeset adsz neki, mert aztán ami íztelen, kevésbé lesz a fogára való...
az én lányom már most rajong a gyümölcsért, tejpépért (8 hós) de a viszonylag íztelen főzeléket, pl. egy krumpli-zöldborsó kombinációt már nem eszik olyan szívesen mint az édes dolgokat...
Egyébként én mindig idared, granny smiths nevűt veszem a sparba, vagy goldent, mert ezeket szeretem.
Jonagold, starking, jonatan ezek edesek. Nekem a fiam ezeket pl. Meg se eszi meg most 3,5 évesen se, csak a savanyut.
Ami kozepedes az a Golden.
Olyan zöldségekből vegyél inkabb biot, ami a földben no (pl. Répa, krumpli stb), mert ezek magukba szivjak jobban a vegyszereket. A fan novo gyümölcsöt (alma, korte, barack...) ugyis megmosod es meghamozod. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!