Milyen alma édes?

Figyelt kérdés
Jövő 7en kezdjük a kóstoltatást almával. Melyik típus édes? Mivel érdemes kezdeni?

2015. márc. 17. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy, mindet imádni fogja, a lényeg hogy legyen íze, és nem is biztos hogy jó ötlet, ha nagyon édeset adsz neki, mert aztán ami íztelen, kevésbé lesz a fogára való...

az én lányom már most rajong a gyümölcsért, tejpépért (8 hós) de a viszonylag íztelen főzeléket, pl. egy krumpli-zöldborsó kombinációt már nem eszik olyan szívesen mint az édes dolgokat...

Egyébként én mindig idared, granny smiths nevűt veszem a sparba, vagy goldent, mert ezeket szeretem.

2015. márc. 17. 17:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Biot adjak neki? Nem vagyok mániákus. De így kostoltatásnál gondoltam rá...
2015. márc. 17. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
golden, jonagold, gála, starking édes. granny smith kifejezetten savanykás. de szerintem amúgy erre nem kell figyelni egyáltalán
2015. márc. 17. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. márc. 17. 17:53
 5/6 sandrachnologic ***** válasza:

Jonagold, starking, jonatan ezek edesek. Nekem a fiam ezeket pl. Meg se eszi meg most 3,5 évesen se, csak a savanyut.

Ami kozepedes az a Golden.

Olyan zöldségekből vegyél inkabb biot, ami a földben no (pl. Répa, krumpli stb), mert ezek magukba szivjak jobban a vegyszereket. A fan novo gyümölcsöt (alma, korte, barack...) ugyis megmosod es meghamozod. 😊

2015. márc. 17. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
én nem biót vettem. jól megmosom meghámozom.
2015. márc. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!