Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Meddig passzíroztátok a borsót?

Meddig passzíroztátok a borsót?

Figyelt kérdés
8 hónapos kislányom, nagyon szereti a borsót, megpróbálnám hjával adni vegyes főzelékben (tehát nem csak borsó lenne benne, hanem más is rizzsel).
2015. márc. 12. 07:46
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
enyém 11 hónapos, még passzírozom neki, nem szeretnék egy esetleges hasfájással kínlódni :) én úgy tervezem 1 éves kora után próbálkozom meg neki héjával adni..
2015. márc. 12. 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:

8 hós koráig

e szerint a táblázat szerint haladok, benne is van

semmi baja nincs tőle az égvilágon

(a kelkáposzta, stb puffasztók első főzőlevét leöntöm neki, most 10 hós)

[link]

2015. márc. 12. 07:59
 3/7 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Én soha nem passzíroztam a kicsimnek, pedig 4 hónapos koráig hasfájós volt. Semmi baja nem volt tőle sosem. Csak kicsit pukimon lett! :) Én ha borsót főztem neki, akkor mindig tettem egy csipet szódabikarbónát bele, dédim javasolta és nálunk bevált. Mondjuk az én kicsimnek hamar volt foga, fél éves már 4 volt, így igazán semmit nem pépeltem neki, csak jó puhára főztem!
2015. márc. 12. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:
soha nem passzíroztam neki
2015. márc. 12. 08:17
 5/7 kloetta ***** válasza:
Kb 2szer paszíroztam, fokozatosan emeld az adagot
2015. márc. 12. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Soha nem passzíroztam neki.

6 hónaposan kapott először pár szemet vegyes főzelékbe, amit leturmixoltam, aztán egyre többet raktam bele neki borsóból is, soha semmi baja nem volt tőle.

2015. márc. 12. 08:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor megpróbálom neki simán :)

2015. márc. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!