Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Több hústól lehet baja egy...

Több hústól lehet baja egy 7hónapos babának?

Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi az a több? Mihez képest több? Milyen hús? Milyen formában kapja?
2015. márc. 10. 20:13
 2/5 A kérdező kommentje:
csirkemell, már egy hónapja be van neki vezetve. talán 1.5-2 adag. össze lettek keverve a csomagok. botmixerrel pépesítve kapta. jó nem ette meg az egész ebédjét így a nagyobb adag húst sem teljesen. nem lehet baja tőle igaz?
2015. márc. 10. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tőle semmi baja.
2015. márc. 10. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyemnek semmi baja tole. Szintén 7 honapos. Mi 5 napra elore megcsinaljuk neki az ebedet. Az 5 napra egy egesz darab csirkemellet szoktunk beledaralni a zoldseghez. Eddig nem lattuk, hogy baj lenne.
2015. márc. 10. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. csak kicsit megijedtem mikor láttam hogy kb két napi adag húst adtam neki. azt délután nagyon sírós volt. gondoltam lehet sok volt, és bántja a pocakját. de akkor megnyugodtam. köszönöm.
2015. márc. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!