Krémtúró és hasonlók 9 hónaposan?
Figyelt kérdés
Bolti termékekre gondolok, Mia krémtúróra, Paula pudingra stb.2015. febr. 17. 11:49
1/4 anonim válasza:
krémtúrót, joghurtot én adok neki, pudingot nem, valahogy azzal úgy vagyok, hogy sok benne a mű dolog, inkább nem veszek neki...
2/4 anonim válasza:
Nem. Egy 9 hónaposnak semmi szüksége arra a cukorra és sokféle adalékanyagra, ami ezekben van. (felnőttnek se, de mi felnőttek már úgy bánunk el a szervezetünkkel, ahogy akarunk)
3/4 anonim válasza:
Én még csak házi krémtúrót, cserpes natúr joghurtot gyümivel és bébi pudingot adok neki.
4/4 piroska és a farkas válasza:
teljesen felesleges cukrozott trutyikat adni egy ekkora gyereknek. Egyen sima túrot pl banánhoz keverve, naturjoghurtot. Pudingot pedig szerintem felnőttnek sem kéne, annyira gáz amiket beletsznek, a házilag főzött finomabb is, és kevesebb is benne a mücucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!