Tojássárgája bevezetésnél egészet adtatok a babának, vagy? és ha mondjuk csak 1 kanállal eszik az akkor már azt jelenti be van vezetve?
köszi
egy rakás helyen 8 hót írt
azt hittem úgy van mint a gluténnél, hogy nagyon nem ajánlatos vele elcsúszni..
régen a kuty se foglalkozott ilyen f...ságokkal mégis minden gyerek felnőtt. azt kell adni a gyereknek amit jóízűen megeszik! (Természetesen normális ételre gondolok nem arra, hogy nyomj egy oldalast a kezébe.)
Falra tudtam volna mászni mikor nővérem terhessége alatt semmi K betűs zöldségből vagy gyümölcsből nem lehetett sütni és főzni mert ő azt olvasta....
Úramsíristenem!
Én 7 hónál vezettem be, mert 4 hótól kezdtük. Ha csak 6 hónál kezdted, akkor 9-10 hónapnál sem vagy elkésve (de szerintem egyébként sem lennél.)
Én egy egész sárgáját (főtt tojásból kiszedve) kevertem ki joghurttal és azt kapta kiflidarabokkal. Nálunk ez volt a bevezetés. Utána borsófőzelékbe kapott tükörtojás helyett, de csak a sárgáját sütöttem ki, a fehérjét leszedtem róla. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!