Tudom fura kerdes tolem, de szerintetek melyik bebi etel a legfinomabb?
Tegnap kihuztak a bolcsessegfogaimat es termeszetesen nagyon faj, csak pepes etelt tudok enni. Olvastam, hogy ilyenkor bebi papit ajanljak.
Igen, tudom lenyegebben a kerdes nem ide tartozik. De gondoltam, az anyukak neha csak megkostoljak mit adnak a gyerekuknek. :) Nagyon orulnek, ha irnatok .
( tejtermekeket nem ehettek)
a gyümölcsösből az olcsóbbak is finomak, pl. hamé, de mivel cukrozott, a babámnak nem azt veszem. De a szilvása különösen finom, Apa megette a gyerek elől.
A zöldségesek olyan sótlanok, hogy mindig megsózom, mert hiába egészséges sótlanul, ha a baba nem eszi meg.
A kecskemétinek a gesztenyepüré-alma-hús az nagyon finom, és nem kell sózni.
Meg a gyümölcsös-húsosak is finomak, én ezeket veszem, Kecskeméti vagy Univer.
Most pont benne vagyok a közel 5 hós babámmal.
alma-banán püré max. Amúgy nem finomak szerintem sem.
Turmixolj banánt, almát/cseresznyét, avokádót össze, cseresznyét - ezeknek magas az energiatartalma és jók együtt.
Az a baj, hogy most otthon elegge hijjan vagyunk a hozzavaloknak. De amugy is mennem kell vasarolni, szoval lehet beszerzek alapanyagokat , aztan osszedobok vmit. A hust hianyolom a leginkabb, de el nem tudom kepzelni, hogy azt mivel lehetne enni amit annyira nem kell ragni.Krumplifozelekre gondoltam, de abba is tesz az ember tejfolt/ tejet.
Koszonom, amugy az eddigi valaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!