Mennyire tartjátok be, hogy mit mikor kell bevezetni? A zöldségekee és gyümölcsökre gondolok.
Figyelt kérdés
6 és fél hónapos a lányom. Tudom,hogy tejtermékek,húsok és gabonafélék még nem jók. Ilyenekre gondolok,hogy zöldborsó(hélya nélkül) brokkoli,zeller,narancs stb... A k betűs puffasztókat kivéve. Baj csinálhatok a gyomrával?6 hós koráig csak anyatejet evett.2015. jan. 14. 17:08
1/4 kloetta válasza:
az allergénekre figyelj mindenképpen
az nem gond ha 6 hósan 7 hós gyümit adsz, de a narancs pl 1 év után jöhet csak.azt én tuti nem adnék még.
2/4 anonim válasza:
Én viszonylag lazán kezeltem ezt, aminek szezonja volt és nem nagyon allergén, azt adtam szépen sorban, narancsot, epret is kapott 11 hónaposan, ennyi nekem belefért, tejes dolgot is 11 hós körül először.
3/4 anonim válasza:
Gabonat 7 honapos korig KELL kapnia.
4/4 anonim válasza:
a borsónak héja van. (nem kötekedni akarok, de nagyon bántja a szemem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!