Van olyan anyuka, akinek a babája soha nem ivott cumisüvegből? A többi lent
Miért akarod 1 évesen cumisüvegre szoktatni?
Nekem az egyik fiam sohasem ivott cumisüvegből.
Az én fiam 8 hónaposan kapott a kezébe először cumisüveget, de nem tudott vele mit kezdeni, így én is pohárból, majd itatókulacsból itattam. Tejitalt nem ivott, egy éves kora után már tejet kapott vagy szívószállal, vagy pohárból. Mellette 2 éves koráig szopizott. Sosem igényelte a cumisüveget.
Simán adhatod te is pohárból, vagy itatóból a tejitalt, ha ízlik a babádnak, nem az lesz a lényeg, hogy miből issza. :)
Úgy látszik, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
Nem akarom cumisüvegre szokatni a kislányomat :-), szó sincs erről. Azt, hogy meg fogja-e inni üvegből, azt a sportkupakosra gondoltam.
Én azt látom, hogy sok baba cumisüvegből szépen megissza a tápszerét és a tejitalát, több dl-t is, és ez olyan nekik, mint egy étkezés. És a kérdésem az lett volna, hogy szerintetek érdemes-e tejitalt adni egy olyan babának, aki nem cumisüvegezett. Elég drágák ezek az italok, és nem szeretném, ha pár korty után ki kellene borítanom. Akkor inkább maradok a tejpépeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!