Mit eszik, iszik 8 honapos babatok?
eloszor babáknak valo joghurtot vettem, de itt (Franciaországban) nagyon lazák ilyen téren..mondták nem kell vacakolni, vegyem meg azt a joghurtot, amit mi is eszunk.. ugyhogy vettem neki natur joghurtot (petit suisse a neve, igazábol turo-joghurt keverék vagy valami olyasmi :D) itt már a 4. honaptol lehet adni a babáknak déligyumolcsot mint pl. ananász, de olvastam, hogy otthon meg majd csak 2 éves kor után?.. teljesen ellentmondásosak az itteni "szabályok" és az otthoniak. ráadásul a spanyol barátnom, szinte megszolt, hogy spenotot és brokkolit adtam a babámnak, mivel Spanyolországban csak egy éves kor után eszik a -zoldeket...
azt mondták nekem, a glutént is adjam 4 honapos kortol, a natur felnotteknek valo joghurtot meg 6 honapos kortol.. oszintén még mindig kicsit káosz van a fejemben, ezért is vártam a tojással. :D
Zöldségekből hátra van még: bab, káposzta, karfiol, karalábé,sárgaborsó
Gyümölcsből pár déli gyümölcs (ananász, kiwi)
Inni 90%ban vizet kap, ha nem akkor csipkebogyóteát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!