Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Teli babanak milyen gyumolcs?

Teli babanak milyen gyumolcs?

Figyelt kérdés

Bocs az ekezetert.Telefont hasznalok.

A babam nem birja az almat.Most lett 6 honapos decemberben,de faj a hasa tole, pukizik nagyokat, raadasul mikor ujbol probaltam 1 het pihi utan (beteg volt) most meg tele lett kiutessel 2.nap 4 kanal nyers almatol. Nem tudom megis milyen gyumolcsot adjak neki,hisz tel van,semmit sem kapni. :-( Banantol ova intenek.Mert erlelik.

Meggyet nezegettem,mert lehet fagyasztva venni, de hogy hamozom meg? Sok ido,nem?

Barack,szilva jo ha befott? Alaposan lemosva?

Babam eleg hasfajos.Erzekeny, feher boru. Sinemilt eszeget,mert 5 hosan 3 hetig stagnalt a sulya. De vaspotlast is kaptunk. Jo lenne etellel kivaltani ezeket.

Otletek?

2014. dec. 18. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatsz neki banánt. Barackkonzervet, ananászt is
2014. dec. 18. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
A répa legalább olyan édesnek hat, mint az alma. Esetleg lehetne azt. Máshol másmilyen zöldséggel/gyümölccsel kezdenek.
2014. dec. 18. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Én adtam neki banánt az elején is már, az almától savat bukott, úgyhogy azt kilőttük gyorsan.

Próbálhatod az édes körtét is, az őszibarackot bébiételben, de péládul nálunk a cseresznyétől sem volt semmi baj, 5 hónaptól kapta, tömve volt a fagyasztó vele és nem szórakoztam a héjával sem.

Viszont a bébiételek jók, mert bababarát módon vannak elkészítve, próbáld ki az üveges alma-banán pürét pl, abban már nincs annyi sav az almából, illetve az almát süsd le sütőben pl. sütőtökkel és ha adsz neki tököt, keverd ki almával, isteni sülve és nem savas úgy sem, jobb a hasának.

2014. dec. 18. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
+ vaspótlásnak a cékla jó, azt is sütőben süsd alufóliában, az is nagyon finom sültalmával keverve és az elejétől adhatod.
2014. dec. 18. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
+ sütőtök
2014. dec. 18. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Én az elején minden gyümölcsöt pároltam, így nem volt gond a savassággal. Egyébként a bébiételek tényleg jók, csak nem mindegy milyen márkát választ az ember. Egyébként a körte, banán, sütőtök, sárgabarack, őszibarack (az utóbbi kettő üveges, pl. HIPP), burgonya, és sárgarépa nyugodtan mehet.
2014. dec. 18. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Barackkonzervet biztos nem adnék ilyen pici babának. Tele van tartósítóval, meg cukorral. Sajnos elég korlátozottak a lehetőségeid. Nekem hamar eszembe jutott, hogy télen mit adok neki, ezért tele pakoltam a fagyót. A meggyet passzírozd át. Én egy-két hétig passzíroztam, aztán héjjal adtam. A babám egy dologtól volt beteg és az a banán volt. Nagyon fájt tőle a pocija. Nem vagyok híve az üveges bébiételeknek, de mégis azt javaslom, hogy néz szét, mert milliónyi gyümölcsös fajta van. Most sajnos csak ilyen formában tudsz neki adni. Próbáld ki a barackos bébikajákat. Ha egy kis idő eltelt és belejössz a hozzátáplálásba akkor adhatsz neki körtét. Nekem imádja a bébim és télen lehet kapni.
2014. dec. 18. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha vaspótlást is kap én vigyáznék a banánnal. Az én kislányom is szed vasat, ami eleve fog egy kicsit, egyszer adtam egy kis banánt meggyel, olyan szorulása lett, üvöltött szegény.
2014. dec. 19. 06:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a doktornéninket, azt mondta, nem kell meghámozni a meggyet. Jól turmixold össze!
2014. dec. 19. 08:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Elkezdtuk a repat,vettem sutotokot is es utana kiprobalom megint az almat sutve.nyersen reszelve hanyagolom par honapig. :-/ bebietel olyan draga, ha jofajta. De mivel nekem a barack nagy kedvenc, beruhazok neki is par uvegre. :-)
2014. dec. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!