Teli babanak milyen gyumolcs?
Bocs az ekezetert.Telefont hasznalok.
A babam nem birja az almat.Most lett 6 honapos decemberben,de faj a hasa tole, pukizik nagyokat, raadasul mikor ujbol probaltam 1 het pihi utan (beteg volt) most meg tele lett kiutessel 2.nap 4 kanal nyers almatol. Nem tudom megis milyen gyumolcsot adjak neki,hisz tel van,semmit sem kapni. :-( Banantol ova intenek.Mert erlelik.
Meggyet nezegettem,mert lehet fagyasztva venni, de hogy hamozom meg? Sok ido,nem?
Barack,szilva jo ha befott? Alaposan lemosva?
Babam eleg hasfajos.Erzekeny, feher boru. Sinemilt eszeget,mert 5 hosan 3 hetig stagnalt a sulya. De vaspotlast is kaptunk. Jo lenne etellel kivaltani ezeket.
Otletek?
Én adtam neki banánt az elején is már, az almától savat bukott, úgyhogy azt kilőttük gyorsan.
Próbálhatod az édes körtét is, az őszibarackot bébiételben, de péládul nálunk a cseresznyétől sem volt semmi baj, 5 hónaptól kapta, tömve volt a fagyasztó vele és nem szórakoztam a héjával sem.
Viszont a bébiételek jók, mert bababarát módon vannak elkészítve, próbáld ki az üveges alma-banán pürét pl, abban már nincs annyi sav az almából, illetve az almát süsd le sütőben pl. sütőtökkel és ha adsz neki tököt, keverd ki almával, isteni sülve és nem savas úgy sem, jobb a hasának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!