Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mondanátok nekem reggelitippek...

Mondanátok nekem reggelitippeket? Kevés fog, szájából sok mindent kitúr.15 hós, anyatejes, nem allergiás.

Figyelt kérdés

Nincs sok ötletem, én magam nem is reggelizek.

Amit adok neki: tejbegríz, joghurt, zabpehely valamilyen gyümölccsel (alma, barack, körte), van, hogy banánt kap, néha paradicsomot sajttal...

de ha nem olyan kásás állagúra csinálom a kaját - pl. elé teszek kenyér (kifli...stb) katonákat, nem nagyon eszi meg.

Ebéddel nincs gond, főtt kaja megy...

Tudtok esetleg nekem írni reggeli tippeket?

köszííí :)

2014. szept. 9. 21:59
 1/3 A kérdező kommentje:

ja, meg a tojások (tükörtojás, főtt tojás, rántotta) is megy néha.

bundáskenyeret szintúgy kitúrja a szájából.

2014. szept. 9. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Gabonakása, pld köles, kukoricadara vagy liszt, hajdina (sparban nomina márkájú, könnyebb főzni), rizs, amaránt, kuszkusz, bulgur, főtt tészta pld betű, eperlevél, diós, mákos, vagy mézzel, kókuszreszelékkel, darált napraforgóval, szezámmaggal, mazsolával, lekvárral.
2014. szept. 10. 07:15
 3/3 A kérdező kommentje:
dejó, köszi :)
2014. szept. 10. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!