Mondanátok nekem reggelitippeket? Kevés fog, szájából sok mindent kitúr.15 hós, anyatejes, nem allergiás.
Figyelt kérdés
Nincs sok ötletem, én magam nem is reggelizek.
Amit adok neki: tejbegríz, joghurt, zabpehely valamilyen gyümölccsel (alma, barack, körte), van, hogy banánt kap, néha paradicsomot sajttal...
de ha nem olyan kásás állagúra csinálom a kaját - pl. elé teszek kenyér (kifli...stb) katonákat, nem nagyon eszi meg.
Ebéddel nincs gond, főtt kaja megy...
Tudtok esetleg nekem írni reggeli tippeket?
köszííí :)
2014. szept. 9. 21:59
1/3 A kérdező kommentje:
ja, meg a tojások (tükörtojás, főtt tojás, rántotta) is megy néha.
bundáskenyeret szintúgy kitúrja a szájából.
2014. szept. 9. 22:01
2/3 anonim 

válasza:

Gabonakása, pld köles, kukoricadara vagy liszt, hajdina (sparban nomina márkájú, könnyebb főzni), rizs, amaránt, kuszkusz, bulgur, főtt tészta pld betű, eperlevél, diós, mákos, vagy mézzel, kókuszreszelékkel, darált napraforgóval, szezámmaggal, mazsolával, lekvárral.
3/3 A kérdező kommentje:
dejó, köszi :)
2014. szept. 10. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!