Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 3 hónapos babának lehet adni...

3 hónapos babának lehet adni baby ételt esetleg italt?

Figyelt kérdés

2014. szept. 9. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
4 hónapos kor előtt ne adj.
2014. szept. 9. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Nem.
2014. szept. 9. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem még várjál vele egy hónapot! Ha anyatejes, akkor többet is. Most még nincs szüksége másra.
2014. szept. 9. 08:41
 4/8 A kérdező kommentje:
sajnos tápszeres. Köszönöm, akkor várunk még.
2014. szept. 9. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
mindjárt agyon leszek ütve de nem baj :) nyugodtan kóstoltathatsz vele már alma levét meg barack levét, utána kis krumplit, répát, sütőtököt... de ne bébiételt vegyél egyrészt baromi drága, másrészt úgyse eszi meg az egészet, kidobod a felét... az én fiam is tápszeres és a védőnőm mondta, hogy felejtsem el ami a neten van ne olvasgassak semmit, nyugodtan kezdjem el a kóstoltatást... persze csak 2-3 kis kanálról van még szó, mert idő kell míg megeszik egy adagot bármiből is... én fiam most 5 hónapos, de még mindig nincs kiváltva teljesen egy étkezése sem, nagyon ritka, ha megeszik annyi gyümölcsöt, hogy ne kérjen utána tápszert, főzelékből meg egyáltalán nem eszik annyit, mindig kéri még a tápot... szóval nyugodtan kóstoltathatsz már vele, csak tényleg pár kanállal adj még neki, csak hogy megismerje az ízeket.... :)
2014. szept. 9. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont pár napja (egy hét múlva lesz négy hónapos, időre született) próbálkoztam a tápszeres lányomnál napi egy kiskanál almapürével. Olyan szinten felfújta, hogy inkább abbahagytam. Viszont már három napja nem kapott és még mindig tele van gázzal.

A jelek szerint ennyit számít 1-2 hét is, legalábbis nála mindenképp.

2014. szept. 9. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Le leszek pontozva, de én is elkezdtem a három hónapos tápszeres babámat kóstoltatni. Evett már barackot, almát, répát, krumplit és ezek keverékét. Én főzöm itthon és pár falatokat minden nap kap belőle tízóraira és utána kapja a tápszert.
2014. szept. 9. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a kislányomnál a kóstoltatást 4 hónapos koráig nem kezdtem el, egész egyszerűen feleslegesnek tartottam. Pár kanáltól nem lesz semmi baja, de ugyanúgy nincs is előrébb vele. Megemészteni igazán úgysem tudja ekkor még ezeket a tápanyagokat, így aztán úgy gondoltam, minek terheljem vele az emésztőrendszerét.

Bár az is igaz, szerencsém volt vele, mert nem kellett sokáig kóstolgatni, hamar ráérzett az ízekre, vevő volt minden újdonságra, így hamar már mennyiségeket is megevett a gyümölcspürékből, később zöldségpürékből.

2014. szept. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!