Meddig kell forralt vizet adni a babáknak? A Babavizet felbontás után 24 órával használva meddig forralham?
1 éves korig.
meom őszintén, én a babavizet soha nem forraltam, ha nem fogyott el aznap, akkor megittam én, neki újat bontottam, de szerintem még másnap újraforralva jó
Egy eves koraig szoktak.
De en soha nem forraltam!
Sima szentkiralyi vizet vettem neki masfel literes kiszerelesben es nem kell 24 ora elteltevel forralni, ra is van irva h forralas nelkul adhato. Jo aron van igy.
Mi is sima szentkirályit használunk, azt nme forraljuk, ha 24 után megmarad, azt megiszom én.
Ha nincs itthon , nagyon ritkán csapvizet kap/kapott, persze azt forralva lehűtve. Eddig még nem volt gondja.
Nem, soha nem forraltam fel a megbontott vizet, de nem sokkal 24 ora elteltevel el is fogyott. Azt itta mint vizet es a tapszert is ebbol csinaltam. Nem napokig volt megbontva. Masfel eves mai napig issza ezt a vizet, teljesen egeszseges es sose vokt semmi baj. :-)
2-es valaszolo voltam.
De amugy ami az aljan maradt maradek megittuk mi. Ahogy egy masik valaszolo is irta.
Téényleg, a kútvizet én is hogy szerettem!
Igaz, akkor már nem egy éves voltam, mert emlékszek rá, de mind a két nagyszülőmnél vödörből frissen hidegen.
Annyit változott minden, elrontott a sok információ, mert a fiamnak nem mernék adni már belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!