Mivel dúsítjátok a gyümölcsöt hogy laktatóbb legyen és hogyan?
a gabonák, azaz a búzából, rozsból, stb. készült kekszek, pékáruk glutént tartalmaznak, a mostani trend, hogy 4 és 7 hó között legyen a baba, mikor bevezetjük náluk a glutént, de lehet, hülyeség, én fogak megjelenéséhez kötném. nálunk így 8 hónapos kortól kapott a baba pékárút, kekszet, én azzal is sűrítettem.
de ami a legjobb szerintem, az a KÖLN oldódó zabpehely! vízzel, teával, gyümölcslével, anyatejjel (1 év felett forralt tehéntejjel) is pépessé tudod tenni az állagát, nagyon finom, és nem adalék, meg 100 forintos rizsdarával felütött ócskaság. (sajnos sokan nem nézik meg a termékek dobozát, és a szemük fényét RIZSLISZTTEL etetik. vannak kivétel termékek, de van, aminek a fele rizsliszt...)
szóval ez az:
az én babám nagyon-nagyon szereti :)
utcsó
mi bajod a rizslisztel????
teljesen jó a kicsiknek 1 éves kor alatt lévén glutén mentes és kiválóan sűrít semleges ízű tehát bármilyen gyümölcs mellet megállja a helyét
én amúgy sehogy
simán jól lakott egy barackkal vagy ha pici volt akkor kettővel
am meg kérdés mekkora a gyerek ???
az a baj a rizsliszttel, hogy mindenbe benne van, a bébiételekbe, a tejpépbe, gabonapelyhekbe.
mi felnőttek bezzeg nem rendelünk az étterembe egy tányér rizslisztet, vagy nem ülünk este a tévé elé egy nagy tál rizsliszttel, hogy ejj, de jót vacsorázom... :)
szóval én csak azt adom a gyereknek, amit én is szívesen fogyasztok.
lehet rizsliszt is NÉHA, bár én inkább főzök rizst neki.
meg a legfőbb bajom ... drága pénzért rizst adnak.
e termék több mint a harmada rizsliszt....
átverés. pont mint mikor azt hiszed ha virslit eszel, húst eszel, közben meg szóját...
BOCS AZ OFFÉRT :)
Krumpli,keksz,túró :)
Ezek váltak be nálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!