Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikor, és melyik zöldséget...

Mikor, és melyik zöldséget lehet nyersen adni a babának?

Figyelt kérdés
már egy éves elmúlt-de én még nem adtam neki nyersen semmit.paradicsomot is főzve,héjját lahúzva.melyiket lehet-és hogyan?
2014. aug. 23. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
én adtam paprikát,kígyóubit,karalábét,répát,paradicsomot nyersen 13 hós
2014. aug. 23. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a hozzátáplálás elején (5 hósan) is adtam már nyers répa levet...

Nyugodtan adhatsz paradicsomot, paprikát, répát, szinte mindet, amit te is megennél nyersen.

2014. aug. 23. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
3 hónaposan adtam neki először almát, naponta 1-2 kiskanálnyit teljesen pürésítve, ahogy édesanyáink is tették réges-régen. 6 hónaposan szinte minden (a kertben termő) gyümölcsöt megkóstoltattam vele. 1 évesen már nem főztem neki külön, és nem is turmixoltam semmit.
2014. aug. 23. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,csak még nem olyan egyszerű-mert 1 foga van
2014. aug. 23. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor reszeld le esetleg , vagy add teljesen egészben, a paradicsom nem kemény :)
2014. aug. 24. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!