Akik most kezdik a kóstoltatást, van kedvetek tapasztalatokat cserélni?
Oo a barack nagyon megy,még a krumplit is megeszi ha van benne. Odaadtad végül? Én nem szoktam elrakni neki, de egy adagot mar siman bevág.(80-100g) főleg ha izlik. A föttalma meg barackot én is probaltam mondanom sem kell szintén nem győztem kanalazni. És mikor elfogyott jött a hiszti. kis haspok.
Eddig krumpli répa alma barack volt mindenféle variácioban(kivéve barack+répa). Mi jöhet ezután? Meggyre gondoltam mert mikor szezonja volt raktam el a fagyiba.10#
Odaadtam végül :)
Levim tegnap répa+barackot kapott,sikongatva ette, rekord 150grammot megevett :) nagyon finom volt amúgy megkóstoltam énis...
Ma kapott elöször krumplit, de nem volt oda tőle.
Adhatsz meggyet is, céklát, sütőtököt is làttam màr a piacon.
Tegnap óta a baba "végterméke" kissé bogyós lett barna színben!Pedig iszik rendesen...ne adjam neki azt akkor ?sütőtök alma püré volt a ludas ugy sejtem.
Két bogyo utan egy nagyobb egyben maradt rész körülötte a szokasos tapszeres kaki várt a pelusban....
Hàt... passz :)
Babumnak is volt egyszer, mikor kicsit több gabonapépet tettem a pürèbe, mint szoktunk. Másnap nem adtam és visszaállt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!