Ti használtok etetőhálót? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb, a szilikon, vagy a szövött? Milyen gyümiket/zöldségeket szoktatok bele tenni?2014. júl. 18. 07:55
1/14 anonim válasza:
Én vettem, szilikonost, de összesen, ha 5x használtam. Barack, és dinnye került bele.
2/14 anonim válasza:
Szerintem ez egy újabb baromság, ami valakinek jó üzlet.
3/14 anonim válasza:
Mi használtuk és nagyon szerettük is.
Én a szilikonosat vettem, mert szerintem tartósabb és könnyebben tisztítható.
Nem egy olyan nagy összeg, hogy ez valakinek bomba üzlet legyen :) (DM-ben, müllerben is lehet kapni párszáz Ft-ért)
Szerintem igenis hasznos, a pici tudja fogni, rágcsálni- egyébként nem egy új találmány :)
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem veszek ma neki, annyira imádja rágcsálni a gyümiket, de még csak 5 hónapos lesz, még ülni se tud, így nem lehet odaadni neki semmit... egy próbát megér, tényleg nem egy nagy összeg.
2014. júl. 18. 08:41
5/14 anonim válasza:
nem tudnád megmutatni képen ,h mi ez ? én még nem hallottam ilyenről
6/14 anonim válasza:
Szerintem is felesleges. És attól,hogy egy db pér száz ft,még bomba üzlet a gyártónak,ha sokat elad :-) Úgyis meg kell tanulnia a gyereknek rendesen rágni,amikor itt az ideje,5 hónaposan meg még pépesen add a gyümölcsöt.
7/14 anonim válasza:
5 - ös válaszoló, itt egy kép róla:
8/14 anonim válasza:
Szerintem is teljesen felesleges.
9/14 anonim válasza:
köszönöm szépen.biztos nagyon szőke vagyok,de nem vágom ez mire jó??nem a kezébe-szájába adom a gyümölcsöt??
10/14 A kérdező kommentje:
Arra való, hogy biztonságban tudjon a baba az új ízekkel ismrekedni annak a veszélye nélkül, hogy lenyel egy nagyobb darabot (fulladásveszély). "Paramamiknak" való :)
Én ma megvettem, kipróbáljuk a hétvégén, ennél több pénzt is dobtam már ki hülyeségekre.
2014. júl. 18. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!