Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ha eddig evett, most miért...

Ha eddig evett, most miért nem eszik?

Figyelt kérdés

Fél éves babám pár napja semmit nem akar enni, inni csak cicizni.

5honaposan kezdtuk a kostoltatast, szinte mindent szeretett, megevett. Viszont két-három napja semmit nem fogad el, még amit eddig nagyon szeretett azt sem. Egy foga van kinn, és egy kicsit meg is van fázva. Lehet emiatt? Volt valaki még így?

Eddig a délelötti szopizást már kiváltottuk gyümölccsel és elalvás elött is evett tejpépet. De most egyik sem kell neki. Visszaáll majd ez? Vagy kezdhetem majd előlről az egész hozzátáplálást? A foga miatt is lehetnek megfázásos tünetei? Kicsit köhög, kicsit náthás. Láza nincs.

2014. júl. 14. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én 7 hónapos kislányom se evett meg a tejpépen kívül semmi zöldséget, gyümölcsöt, ahogy kibújt a foga. Utána 3-4 nap múlva helyreállt a rend.
2014. júl. 15. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Ma már evett két kanál barackot, az is haladás, meg inni már iszik! A nátha meg köhögés is lehet fogzástól? Anyum szerint ez hülyeség!
2014. júl. 15. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom, nálunk 2 nap hőemelkedés volt, de köhögés nem.
2014. júl. 15. 19:51
 4/5 annamari69 ***** válasza:
Az én gyerekeim (3) mindegyik taknyos volt, amikor nőtt a foga, nyálas, nyűgös, néha hőemelkedésük és hasmenésük is volt... :-(
2014. júl. 16. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha betegek, mindegy mitől, nem akarnak csak szopizni. Ne erőltesd nagyon az egyéb kaját, nehogy elromoljon a jó kezdet. Én a fogzásnál nagyon elszúrtam, annyira nem evett egy jó kezdet után, valószínű erőltettem és most kész harc az evés.
2015. márc. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!