Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nem elég érett a gyomra?...

Nem elég érett a gyomra? Hagyjuk abba?

Figyelt kérdés

4 hónapos elmúlt a kisfiam, kezdettől szopik+tápszert kap. Elkezdtük a reszelt almát, nagyon ízlett neki, de a székletében kijött (szóval látszott, hogy az alma az, olyan illata is volt). Védőnő mondta, hogy hagyjuk pár napig, majd próbáljunk mást. Így is lett, pár nap szünet, őszibarack. Nagyon ízlett neki ez is, de most megint benne voltak a darabok a kakijában.

Korai lehet, hagyjuk abba a próbálkozást?

2014. jún. 23. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Korai még, átmegy rajta. 6 hós kora körül próbáld újra.
2014. jún. 23. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, korai!

Várjatók egy hónapot!

2014. jún. 23. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Adj neki tejpépet!

Azt megtudja emészteni, hisz tápszer alapú!

Azzal gyakoroljátok, szokja a kanalazást.

2014. jún. 23. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem korai, ez teljesen természetes mikor elkezded a hozzátáplálást.
2014. jún. 23. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Korai még neki, 6 hós koráig tejalapú legyen a táplálás, ezt javasolják. Próbáljátok ki rajta a tejpépet, szeretni szokták a babák.

Én is mindenáron erőltetni akartam a hozzátáplálást 4 hónaposan, aztán elolvastam ezt és inkább várunk még:

[link]

2014. jún. 24. 07:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, beszéltem a gyermekorvosunkkal, akiben maximálisan megbízunk, azt mondta, fél éves koráig várjunk.

Köszönöm a válaszokat.

2014. jún. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!