5 hónapos babának, hogy néz ki a napi étkezési rendje? Ki hogy csinálja? Tápszeres baba
Figyelt kérdés
étkezés,rend2014. jún. 17. 11:51
1/7 anonim válasza:
Én 5 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást, szóval délben kapott néhány kanál répát. Aztán egyre többet. Utána a tízórait váltottuk ki gyümölccsel. Minden egyéb étkezésnél ment tovább a tápszert. Akkor már nagyjából kialakult a napi ötszöri evés + éjszaka valamikor egyszer.
2/7 anonim válasza:
tápszer,tápszer, kóstolás, tápszer, tápszer, tápszer. nem értem mire gondolsz pontosan. ilyen korán maximum néhány kanállal kapnak új ízt a babák,azt is max 1x egy nap. a többi tápszer.
3/7 anonim válasza:
5 hónaposan ez volt:
tápszer
gyümölcs
főzelék csirkehússal(5hósan vezettem be a csirkemellet)
tápszer
tápszer.
tápszer.
3,5hósan kezdtem a kóstoltatást.
9hónapos már a fiam.
Nem 3 kanalaztam csak az elején,mindenből annyit evett elsőre amennyi jól esett neki!
4/7 anonim válasza:
Az én babám 5,5 hónapos. 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, a tápszert már nem fogadja el, helyette tejpépet kap, mert abban is kb. annyi vitamin van.
Reggeli: tejpép
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: főzelék
Uzsi: tejpép
Vacsi: tejpép
Innivaló: víz vagy tea
5/7 anonim válasza:
Azt tudod hogy tejpépet max 2x ehet?
6/7 anonim válasza:
Kedves 4-es! Azért mert néhány tejpépnek a dobozán rajta van, hogy naponta csak 1-2-szer adható? Amit az én babám kap, azon nincs "korlátozás" és ezzel ki tudok váltani egy teljes értékű tejalapú étkezést amire még ugyebár szüksége van.
7/7 anonim válasza:
Tízóraira gyümölcs, ebéd után zöldség (krumpli, sütőtök, répa) kóstolgatás, uzsonna rizspép. Amúgy szopi+tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!