Minden gyümölcsöt megfőztök mielőtt a picinek adjátok?
Figyelt kérdés
A védőnőm azt mondta, hogy minden gyümölcsöt főzzek meg. Forraljam fel a vizet és abba dobáljam bele őket, majd pépesítsem össze.
Nem elég csak pl. az almát almareszelőn lereszelni?
2014. máj. 28. 13:20
11/14 A kérdező kommentje:
Oké.
Akkor már csak egy kérdés, mert ezzel is megingatott:
a magos gyümölcsökből természetesen a magokat eltávolítjátok (meggy, cseresznye), de a héját lehúzzátok pürésítés előtt?
Igaz, még pár hónap, mire kaphatja, csak szeretnék a nyáron lefagyasztani belőle, mert mire oda kerülünk, addigra már nem lesz friss a piacon.
2014. máj. 28. 13:40
12/14 A kérdező kommentje:
Illetve most nézem, hogy az mehet 4 hónaposan már..
A védőnő meg 7-8 hónapos korba mondta..
Most akkor mi van?!
Ez a táblázat helytálló?:
2014. máj. 28. 13:41
13/14 anonim válasza:
1. vagyok. Igen, a héját lehúztam. Már nem emlékszem nagyon, de kb. 6-7 hónapos korban kapott meggyet, cseresznyét a fiam. Csak nagyjából futottam át a táblázatot, de szerintem jó.
14/14 anonim válasza:
Szia én az almát pároltam egyedül, mert savas és előtte elég hasfájós volt, de ha mást is teszek hozzá, akkor nem. Zöldséget se főzöm csak párolom több vitamin marad benne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!