Hogyan kell pontosan kiszámolni, mekkora mennyiségekre van szüksége egy-egy étkezéskor?
Figyelt kérdés
Kisfiam mindent megeszik, amit adok neki, akármekkora mennyiségben, már kezdek aggódni. Most 6.5 hónapos. Szeretném korrektül kiszámolni, valójában mekkora adagokra van szüksége.2014. máj. 22. 10:32
1/6 anonim válasza:
ne tedd. egy babát nem lehet túletetni. ha nem jön ki belőle, amit megeszik, akkor minden rendben van. addig etesd, amíg enni kér és olyan sűrűn, ahányszor megéhezik. hány centi, hány kg?
2/6 anonim válasza:
Annyit adj neki amennyit egyszerre megeszik!
180-250 mili között normális, de ha 300 milit eszik meg dincs baj. A fiam ennyiket eszik, s még utánna szopik, mert nem iszik meg sajnos semmit se cumisüvegből, se pohárból.
3/6 A kérdező kommentje:
8.5kg és 70 centi. De egy fél éves babának nem sok ez? Csináltam főzelékszerűséget egy krumpliból, fél sárgarépából és egy almából. Nem néztem a milit, de egy teli baba kistányér lett. És nyomtalanul betolta és utána még ivott is rá. Meglepődtem. Eddig csak eszegetett, de most jutottunk oda, amit a könyvekben is olvastam, hogy ha nem allergiás semmire, egyen, amennyit akar. Nekem ez elég soknak tűnt. De akkor ezek szerint nem az.
2014. máj. 22. 10:53
4/6 A kérdező kommentje:
Eddig anyatejes volt, 3 hete eszeget.
2014. máj. 22. 10:54
5/6 anonim válasza:
Szerintem is bizz a babadban, erzi mennyit kell ennie. Orulj neki hogy jo etvagya van. Most ugyis abban a korban van hogy elkezd majd kuszni maszni folyton mozogni. A masodik felevben a sulynovekedesuk altalaban ugyis lelassul.
6/6 anonim válasza:
Nem sok amit eszik!
Pl. Uzsonnára 1 banán+2 alma le turmixolva annyi, mint egy üveges babykaja, vagyis 190 mili.
1 burgonya, 1 répa, 1 győkér, 1 kis darab zeller le turmixolva egy adag , vagyis egy üvegnyi bébiétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!