Mivel tudnám elérni azt az ízt, ami az üveges bébiételeknek van?
Figyelt kérdés
A házi egész más ízű lesz. :(2014. máj. 3. 12:38
1/4 anonim válasza:
Melyikre gyúrsz? Némelyik bébiétel hányás ízű, annál csak jobbat főzhetsz.
Egyébként krumplit szoktam főzni egyéb zöldséggel és saját főzővízzel turmixolom. A petrezselyem nyerő nálunk ízesítéshez.
2/4 A kérdező kommentje:
A paradicsomos krumpli, zöldborsó, sütőtök, vegyes zöldség, ezek mind sokkal finomabbak készételként, nem tudok olyat kotyvasztani. A répa mondjuk tényleg hányás, abból finomabb, ha én csinálok a húslevesben főtt répából, de az meg sós, hiába sima vízzel hígítom fel.
2014. máj. 3. 12:56
3/4 anonim válasza:
Semmivel. Nem tudsz pont olyat csinálni.
És hogy őszinte legyek, bármennyire is szerettem volna a fiamnak az én általam készített dolgokat (zöldségek, gyümölcsök, pürék) adni, egyszerűen nem ette meg. Úgyhogy ő bébiételt kapott. Inkább vettem neki azt, minthogy ne egyen.
4/4 anonim válasza:
szia, nekem ma sikerült. A pennyben vettem fagyasztott finomfőzelék zöldségkeveréket kb. 20 dkg-t főztem meg egy krumplival és csirkemellet adtam hozzá,turmixoltam és tényleg olyan volt mint a bébiétel.
De a többi nekem sem olyan, én ezért nem adtam az elején nehogy azt szeresse meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!