Mikor és hogyan a tej bevezetését? Milyen tejet?
Figyelt kérdés
1 éves a lányom, még szopizik. Bevezessem?
Teljesen tanácstalan vagyok.
2014. máj. 1. 12:51
1/5 anonim válasza:
Ha szopik akkor minek? Vagy abbahagynád a szoptatást?
2/5 A kérdező kommentje:
A védőnő mondta, hogy adhatok neki. Nem tudtam, hogy ha szopizik akkor még felesleges.
2014. máj. 1. 12:57
3/5 anonim válasza:
zacskósat vettem és felforraltam, de nem kellett neki, próbáltam a dobozosat is de azt sem nagyon szereti
4/5 anonim válasza:
Vezesd be ételek formájában. Pl krumplipüré, tejbegríz, tejberizs. És szerintem ennyi pont elég is. :) A fiam nem issza meg, amit nem is bánok. Viszont megeszi ételekben, a fent felsoroltakon kívül eszik még otthon készített pudingot, ilyesmiket.
Ha szopizik teljesen felesleges vele tejet itatni. Egyébként én azt vallom, hogy egyáltalán nem szükséges tejet inni.
5/5 anonim válasza:
ha szopizik, max. tejbegrízt, ilyesmit adnék neki
ha elválasztódik, akkor 2,8-as vagy "zsírosabb" tejet adnék neki (forralás után), eleinte lehet nem fog ízleni neki és max. 1-2 kortyot fogyaszt belőle, de a kisfiam is nagyon megszerette, különösen, mióta önállóan iszik pohárból (19 hós kora óta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!