Elkezdtem anyatejesemnel a hozzataplalast, cumisuvegbol kinalom a vizet, de nem fogadja el. Hogyan itassam?
Figyelt kérdés
Vegyek csoros poharat? Az bevalhat?2014. márc. 31. 09:24
1/5 anonim válasza:
lehet az jobb lesz, de ha még szopik akkor még nem kell külön itatni egyenlöre, legfeljebb nyáron ha nagy meleg lesz.
2/5 Kiki01 válasza:
A csőrös pohár jó ötlet, ha szilikonosat veszel. Először ne tegyél bele vizet, azt fogja hinni hogy rágóka, és rá fog szokni. Aztán mikor már szépen a szájába veszi, tehetsz bele vizet is. Addig meg kínáld neki a vizet kiskanálból, hogy azt is szokja. Először csak pár cseppet fog inni, ne várj csodát:) Aztán mikor már szépen issza a vizet akkor meg válts szelepes pohárra hogy önállóan is tudja inni, abból nem folyik ki a víz.
3/5 A kérdező kommentje:
Most a salatafozelek utan megkinaltam egy kis poharbol, nagyon ugyesen ivott es igenyelte is. Ertem, h ihatna tejcsit is, de nagyon pufi baba, nem hiszem, h kellene a plusz kaloria, ha csak szomjas a fozire. Vagy?
Es maradjak a poharnal, vagy vezessrm be a csoroset, mert az praktikusabb? (gondolom abbol elobb tudna egyedul inni?!)
2014. márc. 31. 12:08
4/5 anonim válasza:
ha pohárból ügyesen iszik, akkor szerintem ne erőltesd a szelepes/csőrös itatókat.
azt majd elég lesz akkor, ha már játszótereztek, kirándultok -bár láttam már olyan szülőt, aki a játszón is pohárból itatja a gyerekét.
5/5 anonim válasza:
Az én fiam is csak pohárból fogadta el,nem is erőltettünk utána semmi mást.Nagyon kis ügyesek ám a kicsik,nyugodtan szoktasd csak a pohárhoz,kis türelemmel,figyelemmel szépen meg fog tanulni inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!