Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Cukkinifőzeléket hogyan...

Cukkinifőzeléket hogyan csináljam 8 hónapos gyermekemnek?

Figyelt kérdés
Olyan recept kellene, aminek van íze, mert az ízetlen ételeket nem szereti, de mégse legyen felnőttes. Pl. mivel sűríthetem neki? Vagy nem muszáj főzelék, csak cukkiniből legyen. Szeretnék már adni neki azt is, de elég ízetlen zöldség. Gondoltam még jól megy hozzá az édesburgonya. Szerintetek?
2014. márc. 28. 10:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Utolsónak: Sajnos hiába próbálkozom a neki való ételek főzésével, úgy néz ki, hogy a mi ennivalóinkat jobban kedveli. Vagyis a fűszeres kajákat.
2014. ápr. 1. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, a gyerekek szeretik a karakteres ízeket!

A cukkini főzeléket például jó kaprosan készítsd. Az én fiam még a spenótot is szereti, mert azt kellemesen fokhagymásra készítem. A köménymag is kedvelt, karakteres fűszer a gyerekek körében...

2014. ápr. 1. 12:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Elkészítettem neki tejfölösen kaporral. Finom lett, olyan, akár a tökfőzelék. De ezek szerint a tökfőzelék sem fog neki bejönni, mert nem kellett. Sebaj, nekem nagyon finom volt, nem veszett kárba.
2014. ápr. 1. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!