A mandarin leve tenyleg hashajto hatasu? Mennyit adjak belole 5hosnak, h legyen szeklete?
1-es vagyok.
A sütőtök is jó székletlazítónak. Én azért írtam a gasztro orvost,mert nálunk se használt a szilva meg a barack. Nekem igaz tápis volt a fiam,és eljutottunk oda,hogy 14! napig nem volt széklete. Nekünk anno a gastro orvost erőltette a laevolacot addig,amíg be nem bizonyosodott az allergia. A diéta mellett szép lassan naponta volt széklete (pedig itt már tápszert csak reggel és este kapott) Lehet próbálkozni mindennel,de ha tényleg nem használnak a gyümölcsök,zöldségek bevezetése akkor a babád érdeke miatt tényleg beszélj egy gasztro orvossal,és ezt nem rosszból írom. Én 2 hónapig alkalmaztam a laevolacot és a végén azért hagytam abba,mert nem bírtam elviselni azt,hogy csak ez segít a kakilásban.
lehet kapni 100%os gyümilevet ( [link] ami nem koncentrátum, és nincs benne adalékanyag. mikor én ezt adom a babámnak inni, hááát, húú, van ám rendesen a pelusban! 10 hós a babám, többnyire szopizik még.
nálunk ez nagyon bejön ez, igaz nálunk nincs olyan gond, mint nálatok, bár mostanában ritkábbak a kaksik... de ha ilyet iszik, akkor tuti van eredmény pár órán belül.
ja, mi almás, körtéset veszünk, és én már 5 hónaposomnak is adtam körtét, és semmi baja nem lett.
egy próbát megér szerintem :)
a banán elméletileg fog, én úgy tudom.
nálunk a mandarin leve nem okozott semmi változást viszont az anyagcserénél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!