Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mennyire hallgattok a védőnőre...

Mennyire hallgattok a védőnőre hozzátáplálás terén?

Figyelt kérdés
Úgy etetitek a babát, ahogy mondják, hogy kell, vagy érzésre, ahogy nektek jól esik? Nem lehet baj belőle (ha ésszel), de másképp etetem, mint ahogy a védőnő mondja? Nem adok tejet korán, meg ilyesmi, csak mondjuk anyatejes babát 5 hónaposan kezdek hozzátáplálni, nem 6, pl. Vagy nem adok babakekszet, bolti kajákat, hanem én főzök, stb.
2014. márc. 9. 23:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem árt hallgatni rá. Hallottam olyanról, hogy egy 2. gyerekével otthon levő anya elküldte a védőnőt "melegebb éghajlatra", hogy őneki ne mondja meg senki mit csináljon, meg különben is van tapasztalata. 2 hónapos babának burgonyapüré porból készített "ételt". A védőnő figyelmeztette, hogy ebből baj lesz, próbálta az anyát meggyőzni, de a nő hajthatatlan volt- ő ezt jobban tudja, mert neki már van gyereke, a diplomás védőnőnek meg még nem volt. Amikor pár hónap múlva bekövetkezett a baj, amire a védőnő már rég figyelmeztette, természetesen a kórházi kezelőorvosnak mindent letagadott. Ő még védőnőt sem látott, nemhogy tanácsot kapott volna. Azért a doki sem tegnap jött le a falvédőről és a konzultáció során kiderült az igazság is.
2014. márc. 19. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!