Gyümölcscukor vagy sima cukor?
Figyelt kérdés
Tényleg többet ártok a gyümölcscukorral ? Csak ezzel készítek mindent neki. 1,5 éves kisfiúnak2014. márc. 9. 20:59
11/18 anonim válasza:
kedves hetes, nem tudom hogy ezt honnan szedted de közel sem igaz. Nagy mennyiségben okozhat hasmenést még felnőtteknél is, de 1-2 kiskanallal nyugodtan lehet adni egész piciknek is. Ha már mindenképp edesiteni akar valaki.
12/18 anonim válasza:
Kicsiknél nagyon könnyen okoz gondot. Én felnőtt vagyok, de 1 teáskanáltúl olyan hasmenésem van, hogy elmonadni nem tudom.
Kérdező: havonta 1 kg cukor eszik a gyereked? Ne tegyél tönkre az embertelen mennyiség.Joghurtba minek rakni?
13/18 anonim válasza:
Havi 1 kg rengeteg, joghurtba főleg felesleges! Sürgősen hagyd abba!
14/18 A kérdező kommentje:
A havi 1 kg rengeteg??? Mást nem eszik. Nem nasizik. Nincs csoki, kóla, süti(ritkán házi). Tehát nagyon oda figyelek az étkezésre. Szerintem egy háztartásban ettől sokkal sokkal több fogy....mindegy. Nem adok neki ennyit. Amúgy a joghurtba magamnak is teszek egy picit. Jobban ízlik úgy. Egyébként azt is én csinálom itthon.
2014. márc. 11. 07:27
15/18 anonim válasza:
Havi 1kg cukor egy felnőttnek is rengeteg, nem hogy a gyereknek.
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor minden háztartás kevesebb mint 1 kg cukrot használ havonta??? :O Tényleg rosszul csinálok valamit.
2014. márc. 11. 12:53
17/18 anonim válasza:
Nálunk kb. 2-3 havonta fogyott el 1 kg cukor. Mostanáig mert újabban mindig sütök valamit. Amúgy nem használok cukrot, magamnak a kávét és teát mézzel izesitem vagy xilittel, a gyerek kb. 2 éves koráig Steviat kapott mindenbe, de ő is inkább vizet ivott, néha teát. Csak a sóskába tettem neki minimális cukrot ha xilit nem volt itthon. Mert az enélkül ehetetlen. Joghurtot felesleges cukrozni csak azért mert te úgy szoktad meg, nem kell a gyereket is rászoktatni, tegyél bele turmixolt gyümölcsöt esetleg mézet, azt 1 év felett már lehet adni. Nálunk a nasi nagyon sokáig napi 1 joghurt vagy krémtúró volt. Esetleg egy gyümölcsös szelet.Kölesgolyót kapott vagy Hipp puffasztott rizs korongokat, és gyümölcs pürét. ( Vitatigris vagy Bebivita).
18/18 anonim válasza:
Bizony egy normál háztartás sem használ el havi 1 kg cukrot, nemhogy egy gyerek egyedül egyen ennyit. Mondjuk mi konkrétan semennyi cukrot nem használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!