Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogyan álljak át egészséges...

Hogyan álljak át egészséges üzemmódra?

Figyelt kérdés
A családom soha nem főzött egészségesen, gyümölcs, zöldség nagyon ritkán volt nálunk. Viszont most, hogy megszületett a kisfiam, nem akarom, hogy ő is ilyen egészségtelen körülmények között nőjön fel. Amíg terhes voltam rengeteg gyümölcsöt ettem, és most, hogy elkezdtük a hozzátáplálást, rengeteg zöldség, gyümölcs fogy. De nem tudom, hogyan szoktassam magunkat is hozzá ehhez, hiszen egy gyerek azt csinálja amit a felnőttektől lát, és nem szeretném, ha később nem enne meg valamit. Milyen trükköt, praktikát tudtok ajánlani, hogy észrevétlenül bevigyem a családom életébe az egészséges táplálékokat?
2014. márc. 4. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
saláta a husi mellé ebédre, gyümölcssaláta, gyümölcsturmix szerintem jó ötlet, illetve próbálnék valami nem egészségesre emlékeztetőt csinálni, ha ekkora az ellenállás. pl. [link] (itt több hasonló recept is van)
2014. márc. 4. 15:27
 2/2 anonim válasza:
Hát ez elég érdekes de ezt ugy tudod megoldani hogy ha valamit főzöl mindig gyümölcs salit vagy valamit csinálj ami zöldséges vagy gyümölcsös így nem feltűnő de egészségesebb .. vegyél mindig gyümölcsöt és ha még nincs például: ebéd de reggeli elmúlt és éhesek akkor gyümölcsöt kell nekik adni finom és kevesebb csokit meg ilyeneket vegyél! remélem segíthettem
2014. márc. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!