Hogyan vezessem be az 1éves kisfiam étrendjébe a darabos ételt?
Minden 1. babás anyuka ilyen ne aggódj..max nem így emlékszik rá, vagy letagadja.
Én úgy bámultam a gyerekem 1. kifli evését, hogy még a gyerek is megmosolygott..totál para volt az egész!!!Nagyon féltem.
DE!!!
1. Győzd le a félelmed, add azt a darabos ételt a gyereknek, és figyelj rá.
2. Nézegess, olvass utána a témának.Már mint annak hogy mit kell csinálni egy fuldokló gyerekkel..sokat segít ha történik valami tudd mit kell szakszerűen csinálni.
3. Tudtad hogy a rágóreflex ugyan olyan ösztön mint a szopóreflex?A baba ha megérik rá, akkor rág.
De legfőképp ne aggódj!!!
Azért nem minden 1. babás anyuka ilyen szerencsére.
Én sose voltam parázós, így könnyű az életem.
Adagold fokozatosan.
Villával törd össze az ételt, a zsemlét, kenyeret kis falatkákban add a kezébe, épp csak annyit, amennyit egyszerre be tud kapni.
Adj neki banánt darabokban, vagy hagyd, hogy ő harapja, ez jó pépes, lehet vele gyakorolni.
Amúgy 1 évesen már nem bébiételt kellene ennie, hanem azt amit ti is esztek, már nem kisbaba, hanem kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!