Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónapos a kisfiam,1étkezés...

6 hónapos a kisfiam,1étkezés van kiváltva! Le vagyunk maradva? Lent!

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja hogy nekik már ennyi idősen a babájuk csak napi 1-2x evett tápszert,a többi hami ki volt váltva!...... Ebédet váltottam ki eddig kb 2 hete. Mikor kell a következőt? Tápszeres a fiam, 3,5-4hós kora óta hozzátáplálom. Már eszik: alma,barack,körte,banán,sütőtök,szilva,répa,cékla,krumpli,csirkemell,cukkini, most fog a brokkoli jönni. 2üveg kaját képes megenni....210mili tápot eszik.

2014. márc. 2. 21:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Kekszet , rizst(babakajában ) , sinemilt evett ezelőtt már nem kapja
2014. márc. 2. 22:00
 2/8 lcs ***** válasza:
á, szerintem nem vagy lemaradva semmiről. tejtermék napi fél liter ajánlott, vagyis esetetekben tápszer, vagyis még bőven jó, hogy ha napi 2x eszik (nekem 10hós a fiam, és még mindig napi 2x eszik 240ml-t). úgy kéne beosztani, hogy reggel tápi, utána 10 órai gyümi, ebéd főzelék, uzsi pép, vacsi tápi. Célszerű lett volna a 10 óraival kezdeni a kiváltást, de ha már ilyen sok mindent eszik amit írtál, akkor simán menni fog a 10 órai is :) aztán uzsi, és a napi két tápi :)
2014. márc. 2. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Mivel 8:30kor kap reggelit,így a 10órai nincs kiváltva még,

10kor kap 2alma+kekszet :-).

11:30kor főzelék (sokszor kb. 2üveggel eszik )

A többi tápi mióta nem kapja a Sinemilt.

:-)

2014. márc. 2. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem épp hogy túlontúl elkapkodod, nemhogy lemaradva lenne a kicsi...
2014. márc. 2. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Miről lennél lemaradva? Rengeteg féle ételt kóstoltattál már vele. Szépen-lassan áttértek és kész, nem kell ezzel kapkodni.
2014. márc. 3. 07:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak egy étkezés van kiváltva. Nem több, nem hinném hogy elkapkodom,nem anyatejes! Napi 4x kap tejalapút,ahogy írtam 210milit eszik belőle egy étkezésre. Az hogy ennyi mindent eszik szerintem nem baj,haladni kell.:-)
2014. márc. 3. 09:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért érzem a "lemaradást", mert sok mindenkitől hallom hogy a 6hós babájuknak már csak 1-2x adtak tejet. Persze az igaz hogy nem minden baba egyforma:-)
2014. márc. 3. 09:18
 8/8 lcs ***** válasza:
szerintem amit írtál, az úgy jónak tűnik :) nem vagy lemaradva, nekem 6 hónaposan a 10órai volt, és az ebéd, aztán az uzsi, és most ahogy írtam, reggel-este tápszer, tízórai,ebéd, uzsi :) úh szerintem jó az ütem :))
2014. márc. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!