Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Kinek van baba párolo edénye...

Kinek van baba párolo edénye (ami párol és össze is pürésiti)? Lehet benne kis adagokat is fözni? Mennyire éri meg megvenni?

Figyelt kérdés

#pàroloedény
2014. febr. 21. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi vettünk egy olcsóbbat, az nem igazán jött be, mert az edénye úgy volt kialakítva, hogy belül (!) volt egy gumitömítés, ami mindig elmozdult. Így aztán egyszer sikerült lepürésítenem az étellel. Aztán kicseréltük és vettünk egy drágábbat, hát az valami fantasztikus. Most 9 hónapos de még mindig sokmindent csinálok ezzel. A legjobb, hogy egészen apró dolgokat is elpürésít, mondjuk egy fél almát, csak folyadék kell mellé.

Csak összevágod a zöldséget és belerakod. Én fagyasztottam le husit kis kockákban, azt is csak bedobom mellé. Vagy egy kis petrezselymet beledobok, szépen ledarálja.

Meg lehet nélküle is oldani a dolgokat, de egyértelműen kényelmesebb vele.

De barátnőm nem vett, edényben megfőzte a dolgokat és botmixerrel pürésítette, neki meg az jött be.

2014. febr. 21. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló: milyen márka volt, amelyik bevált?
2014. febr. 21. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi ennek a megnevezése?
2014. febr. 21. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk avent van, es nagyon szeretjük. Kb pont két étkezés sí adagot tudok vele csinálni, ha tele rakom, de nem is muszáj telerakni... Tökéletesen benn tartja az ízeket, könnyű kezelni, praktikus, gyors., nem kell ott állni mellette... Szerintem is megoldható enélkül is, de ha megengedheted magadnak, akkor vegyél egyet, mert megkönnyíti az életed es a baba is a legjobbat kapja...
2014. febr. 21. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Küldök linket is, ez van nekünk:

[link]

2014. febr. 21. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, ez van nekünk:

[link]

És könnyű elmosni is.

És ez volt a rossz:

[link]

Az volt a baj, hogy a turmixoló része úgy nézett ki, hogy egy lap és rá kellett csavarni ezt a kupakot. Tehát a zárása alul van (nem tudom jobban elmagyarázni), és ott kifolyik a folyadék. Ott van a tömítés is, ami gyakorlatilag belül van.

Másik legnagyobb baja, hogy a turmixoló gomb csak 3 mp-ig üzemel, tehát többször kell ki-be kapcsolgatni, hogy turmixoljon.

A mostani kialakítása, hogy gyakorlatilag egy tálka és a teteje zárt, tehát alul nem folyik ki a víz. A turmixoló gomb akármeddig működik és tapasztalatom szerint a turmixoló lapátok kialakítása is jobb, mert a pici adagokat is szétszedi.

2014. febr. 21. 10:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, rendelni fogok akkor egy gépet, az 1-es vàlaszolo linkje ha jol làtom francia oldal, ez pont jol jön.....
2014. febr. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!