Ti adtok tejpépet cumisüvegből a gyereknek?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én is gondoltam, hogy kevesebb vizet teszek hozzá, de a dobozon lévő adagolást inkább betartom. Félek ha kevesebb vizet használok ua. porhoz akkor esetleg megfájdul a hasa. A babakekszet szándékosan hagytam el, így azt nem szeretném.
Nem adtam cumisüvegben tejpépet.
Milyen tejpépet veszel? Én Milumilt és Milupát adtam, úgy adagoltam, ahogy a dobozon volt és lehetett kanalazni. Ha egy picit kevesebb vizet teszel bele, nem lesz baj. Vagy várj egy kicsit, hátha besűrűsödik.
A Hipp tejpép csak akkor dagad be, ha jó meleg vízzel krszítem, el kabátom, s hagyom állni 1-2 percig.
A nestlé akkor dagad be, ha csak 40 fokos, meleg, vízzel készítem.
Van hogy én is nagyobb evőkanállal mérem, s akkor bedagad:)
A nestlé barackos, erdei gyümölcsös az a legtutibb, az nagyon bedagad, még, langyos vízbe is:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nestlé tejpépet eszik, nem mertem nagyon melegre, mert féltem nehogy "kivesszen" belőle a vitamin stb. (gondolom ez esetben is úgy működik mint a tápszereknél) legfőképpen a cink miatt, ekcémás a gyerek és arra nagyon szüksége lenne.
De megpróbálom melegebb vízzel csinálni, mert nekem eddig olyan folyékony lett, hogy tényleg simán folyós, de akkor én rontottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!