Miért ébred enni 8 kg-os és 4 hónapos babám ilyen gyakran éjjel?
Nálla az éjjel az 7 óra után kezdődik.
Az éjjelünk az így telt.
Este 7 kor evett 120 ml evett 8 órakor aludt el, éjfélkor ébredt megevett 120ml -rt azután fél 3 kor ébredt evett 60 ml-rt 3 órakor evett 40 ml-rt 4 órakor evett 40 ml-rt negyed 6-kor evett 50 ml-rt .
Negyed 6-tól negyed 7 ig fenn volt és most 8 órakor evett ismét 70 ml de ordítva ébredt mint mindig.
Az ökle elég gyakran benn van a szájába.
4 óra hossz alvás
2 és fél óra hossza alvás
30 perc alvás
1 óra hossz alvás
1 óra + 15 perc alvás
1 óra 45 perc alvás
Ezekből 5-10 perceket levonva etetésenként.
Egyébként van mikor a 180 ml is meg issza tápszerből.
Nappal napi 2 alkalommal szoktam neki gyümölcsöt adni.
Most reggel kapott almát lereszelve+ tápszer 70 ml.
Éhes lenne éjjel, vagy csak szomjas vagy nem bír aludni, vagy ha felébred meg van neki szokva hogy kap enni és visszaalszik egyből?
Hozzátenném nem hajlandó 3-4 korty víznél többet meginni, éjjel még mellé is nyel és képes és ki megy az álom a szeméből.
8 kg 4 hónaposan??? Te jó ég mekkora lehet az a gyerek!!!
Én biztos nem adnék ennyi tápszert neki, azért ilyen kövér, inkább CUKORMENTES teával itasd este.
Egyszerűen nem issza meg a teát sem, túl híg neki és elkezd tőle fuldokolni mert félre nyel, nem kell neki + még az álom is ki megy a szeméből.
Napközben baba kocsiban alszik, el kell ringatni ha nem éhes nem tudnám bele erőltetni a kajcsit sem.
Cumi sem marad meg a szájában, de közben követeli, és mikor elaludt cumi nélkül alszik el.
Volt időszak hogy azé a 3 óránként kelt csak.
De viszont fél 4 fele egyszerűen nem aludt vissza, azt hitte reggel van.
2 hónapos kora óta matat a szájában és nyáladzik.
Most éjjel úgy evett hogy két oldalt csurgott a szájából a tápszer itta is meg nem is, gyakran el forgatta a fejét de viszont sírt az üveg után és azon aludt el.
Próbáltam csak a cumin altatni de egyszerűen az már nem elég neki észre veszi a különbséget.Mit csináljak?
Készítettem teát neki baba tea tettem bele neki kevés cukrot csak így ivott,és ivott belőle 1 dl-rt, ha nincs benne cukor nem issza meg.
Lehet ha ilyen gyakran iszik éjjel akkor tápszer helyett teát kéne neki adni?
Próbáld meg a teát éjjel és ne a tápszert.
Amugy nekem 3 hónapos a lányom és Ő is 8 kg. Ő is 4520 grammal született, de nem eszik ennyit. Lehet szomjas vagy csak nassolni akar ahogy az elöttem szóló irta.
Próbáltam már a teát cukorral , cukor nélkül, de az nem kell neki szív belőle 2 kortyot és rá jön hogy nem az az íz és félre nyel, fuldoklik, köhög.
És sírás lesz a vége.
Szerintem pedig csak a szopiélmény kell neki, azzal nyugtatja magát és nem éhes. Nálunk is előfordul, hogy éjszaka többször megébred (szintén 4 hónapos). Front van!
Ilyenkor csak vedd ki és ringasd egy kicsit. Én ha nem telt még el 2,5-3 óra nem adok enni, mert tuti nem éhes!! Csak egy kis ölelésre vágyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!