S. O. S. Tudatlan babysitter kér tanácsot 7 hós babával kapcsolatban?
Most lesz az utolsó etetése unokaöcsémnek, ő 7 hós baba. Sajnos ma éjjel nekem kell rá vigyáznom.
Nem tudom, hogy vacsira, adhatok e neki olyan pépet amiben főtt zabpehely, joghurt és banán van.
Elvileg joghurtot már eszik és a banánt is nagyon falja. De zabpehely? Nem tudom ennyi idősen kap-e valami kenyérfélét. És vacsira ez jó neki?
Most olyan gyámoltalan vagyok és az anyukáját nem érem el, sem a többi nőrokonom. :(
Segítségetek nagyon megköszönném!
Szerintem nyugodtan adhatnál neki.
De egyetértek az előttem íróval, inkább tápszert adj neki vacsorára. (még az én 9 hós fiam is azt kap este.)
köszönöm a tanácsokat. Csak egy napra kellett vigyázni a picurkára. Tápszert adtam neki, de annyira aranyos volt! Cumi közben elaludt :D
Nekem zéró tapasztalatom van kisgyerekekkel, és a papíron hagyott rendelkezések nem voltak egyértelműek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!