Irathatok fel sinemilt vagy sinlacot babámnak vacsira, mert rengeteget ébredünk még mindig? Vagy mit ajánlotok?!
5 nap múlva tölti a 4hònapot!
Mèg mindig 4*5* kel enni èjszaka,anyatejes de már kap tápszert is pòtlásnak.Este lefekvèskor tápszert kap,aztán èjszaka szopizik,de an hogy 1*1* kap tápot is,de minden hiába akkor is felkel mert èhes.Nagyon fárasztò.Nem azt akarom èn hogy vègig aludjon,felkelek èn hozzá szívesen,de ennyiszer!!! Az sok azèrt kicsit....
Vagy mit ajánlotok?
Szia! Mi dec.29.én töltöttük a 4hót,és mintha a mi esetünket irtad volna le! Én is adtam neki tápit este kb. 2hós korátol,az elején jó volt, 8kor evett, 9körül elaludt, 4kor kelt. Ez 3 hétig tartott... utána ugyanugy kelt 3 vagy 2 óránként. Most ugy vagyunk, 8kor szopizik, 9kor elalszik,kel 11kor, 2kor, 5 kor, 8kor. Ez a jobbik variáció,ha mindig ez lenne,nem lenne gondom. De most éjjel : evett 8kor, fél 9kor elaludt, kelt 10kor, 11kor, 1kor, 2kor, 4kor, 6kor, 7kor.. na,ez fárasztó. kedden megyünk a doktorbácsihoz a 4hós szuriért,és mi is iratunk fel sinlacot,nagyon remélem,egy kicsit kevesebbszer kel fel éjjel!
Ti irattatok fel? kipróbáltátok már? tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!