Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 7hós lányom gyerekorvosa...

Caciki kérdése:

7hós lányom gyerekorvosa szerint kevés amit adok neki enni, nem hízza meg a havi 400at amit"kell"Már tiszta ideg vagyok mikor látom h. jóllakott, ha többet eszik akkor bukik. Én szorongom túl? Van másnak is hasonló problémája?

Figyelt kérdés
Már ott tartunk, h. nem adok neki cicit,mert elalszik rajta, inkább tápot,5x eszik(gyümi, főzelék,stb) kb150-180at,(200at)Ő azt mondja tápszert,és csak bébiételt adjak,(pedig úgy gondoltam főzök korának megfelelően)ne adjak neki kerti zöldséget mert nitrites lehet,stb...Minden látogatás után olyan érzésem van hogy elégedetlen,és pancser vagyok.
2014. jan. 4. 00:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat,megnyugodtam egy kicsit:) mielőtt megszületett volna Dóri úgy gondoltuk hogy "mi hú de lazák leszünk", nem fogunk tankönyv szerint gyereket nevelni,(plusz ápolók vagyunk mindketten)de mikor 7.5 hónaposan elkezdtem vérezni a buszon a kórházba menet,(mázli pont oda tartottam) levált részben a méhlepény,azonnal császár,1990g-al megszületett,majd 3 hét gyerekklinika,inkubátor,lélegeztetés után a nagy lazaságból szorongás,légzés figyelő,és virrasztás lett.:)Onnantól kezdve hogy hazajöttünk ez elmúlt szép lassan,szépen nő,a súlyát nagyon hamar megduplázta,most 7 kiló, az éjszakát kb.3 hónapos kora óta átalussza és ahhoz képest hogy milyen picúr volt, nincs lemaradva a fejlődése.Kúszik,kutyázik,forog,szinte ül, fogja a játékait,nagyon jókedvű baba,én nem gondolnám hogy bármi gond lenne, vérvétel, vizsgálat nem volt, Maltofer cseppeket írt fel a doktornő hátha csinál egy kis étvágyat neki de én nem vettem észre hogy bármi is változott volna.Nem vagyunk azok a kukacoskodók,elégedetlenkedők,de nekem is megfordult a fejemben az orvosváltás,de ott van az ember fejében az a kis gondolat,hogy "vajon nem én csinálok valamit rosszul?" És következő látogatáskor tudom hogy már megint fejcsóválás lesz,kikérdez percre pontosan,és úgy néz rám mint aki mindjárt rámküldi a gyermekvédelmet...:)

Még egyszer köszönöm mindenkinek!

2014. jan. 5. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!