Használhatja ezt egy ülni még nem tudó 4 hónapos baba?
szerintem az etetőszék inkább 5-6 hónaptól - de inkább akkortól jó, amikor a baba maga is küzd azért, hogy ülhessen - azért erölködik, hogy ülésbe húzza magát... (ja-ja ez inkább a 6-7. hónap)
pihenőszékben szokták ilyenkor etetgetni a babcikat, vagy én pl. a saját ölembe tettem a kicsit, és úgy kanalaztam vele (bár nálunk ez még játék volt 5-6 hónaposan)
most karira' kapott etetőszéket, hogy betöltötte a hetedik hónapot. még támaszkodnia kell az üléshez, de nekem úgy tűnik, ez az optimális időpont.
Hát, 4 hónaposan még sztem is korai ez a fajta szék, hiába ajánlják az áruházak. Emiatt vettem én is dönthető etetőszéket, mikor a kislányom 6 hónapos volt. Akkor még nem ült stabilan és olyan kis szerencsétlenül is ült a székben, szinte elveszett benne. De amikor főzelékeztünk, pépeztünk, akkor abban volt, könnyebben lehet tisztítani, mint a pihenőszéket.
Sztem vidd el a babádat az áruházba és próbáljátok ki, hogy hogy érzi benne magát. Ha kényelmetlen volna, akkor úgyis panaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!