A halat milyen formában vezettétek be? Sülve, főve, rántva? Milyen fajtát ( ponty, tonhal, pangasius stb). Mikor? Bébiételben milyen van?
Na de a frostákb van tej, tojás, azért elsőre önmagában lenne érdemes.
Én rio mare konzervet sütöttem-főztem és tésztával adtam neki 12 hónaposan, aztán makrélát párolva (majd később a füstölt makrélát sütve, lazacot csőben sütve, pontyot rántva a bunda nélkül, pangasiust elvből nem.)
Körbenézek majd bébiételek ügyében. Tudom,hogy kell a hal, de mi egyáltalán nem eszünk, neki viszont szeretnék adni.Köszi az infókat. Szerintem minden bébiétel büdös, de a fiam is szereti ezeket. Kíváncsi leszek a halra mit reagál majd.
Köszönöm a részletes válaszokat!
Szia!
Az én fiam még csak 7,5 hós, de adok neki halas bébiételt. A Kecskemétinek van olyan (Paradicsompüré burgonyával, és hallal), amit 6 hónapos kortól lehet adni. Igazit még nem adok, de így legalább eszik ezt is, megismeri az ízét.
Próbáld ki, ha gondolod.
Sparban lehet kapni Tilapia halfilet, nem tengeri, nagyon egeszseges es finom a husa, en azt adtam neki, ugy hogy alufoliara tettem es a suto racsan egy kicsit megsutottem. A pangasius filet felejtsd el, ha erdekel nezz utana milyen egeszsegtelen (terhes nok vizelete is van benne) .
a frosta halrudat en 15 honapos koraban adtam eloszor, a panir pedig nalunk tejmentes. Meg nem kapott tehentejet 18 honapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!