Házilag hogyan kell a tejpépet készíteni? Mikortól lehet adni a babának?
Figyelt kérdés
Szerencsére van anyatejem a mélyhűtőben és még fejek is. A kész tejpépektől picit tartok, a cukor miatt. Nem vagyok egy bio anyuka, de ha van tejem és idő, szívesen elkészítem itthon neki.2013. dec. 2. 11:40
1/5 anonim válasza:
pl a milupa ha vaníliás tejpépben nincs cukor, laktóz van benne, ezek tápszer alapúak
2/5 anonim válasza:
1.vagyok: vegyél rizspelyhet vagy gabonapelyhet (ha már bevezetted a glutént, akkor olyan is lehet, ami búzapelyhet tartalmaz) és a tejeddel csináld meg (fogyasztási hőmérsékleten csak hozzákevered és kész)
én pl DM-ben vettem alnatura bio 4 gabonás pelyhet, ebben csak rizs, hajdina, köles és kukorica van, de lehet kapni csak rizspelyhet is
3/5 anonim válasza:
én úgy csináltam,hogy vízben főztem meg grízt,ehhez reszeltem kekszet és tettem bele gyümölcsöt.nagyon szerette fiam.
volt hogy a gríz mellé tettem zabpelyhet és úgy gyümölcsöt.
Amúgy a cukortól ne félj,mértékkel szüksége van rá a szervezetnek.
Én gyerekeim az ízük miatt nem ették ezeket a cuccokat..össze sem lehet hasonlítani az itthon főzöttel!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat! Kifogom próbálni! Utolsó, Te mikortól adtad a babádnak?
2013. dec. 13. 08:07
5/5 anonim válasza:
utolsó vagyok,én 4 hónaposan kezdetem a hozzátáplálást, 5-5,5 hónaposan vezettem be a glutént,és onnantól kezdve minden nap kapott ilyeneket.Nagyon szerette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!