A Béres csepp mennyi idő alatt csinál étvágyat?
1 éves a kisfiam és nagyon keveset eszik.
Ettől várnám az étvágya javulását...
Nem biztos, hogy jobb lesz tőle az étvágya.
A vitaminok válthatnak ki egyénekre olyan hatást, hogy étvágyat csinálnak, de nem mindenkinél és nem mindig!
A fiamnak eleve jó étvágya lett mostanság az ovi kezdetével, így a Béres csepp mellett sem látható változás.
De neki pl. régebben, mikor annyira nem volt jó étvágya és akkor is kapott vitamint, a vitaminok akkor sem csináltak jobb étvágyat.
Viszont van egy rokonunk, az ő fia folyton beteg volt, rengeteg antibiotikumot kapott, állítólag rossz étvágyú is volt, neki 2 hét Béres csepp kúra után azt mondták, hogy elég rendes étvágya lett.
Én felnőttként szedtem többször multivitamint. És amikor nagyon le volt gyengülve az immunrendszerem, betegesebb voltam, akkor nekem is csinált étvágyat. Amikor pedig csak olyan erősítés céljából csináltam kúrát, hogy szinten tartsam magam, akkor viszont nem csinált étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!