Melyik tejpépet szerette legjobban a babád?
Figyelt kérdés
És hol, mennyiért vásároljátok?
Nálunk nagyon megy a tejpép uzsonnára,(amikor nem gyümölcs van), de eddig csak a Milupa banánost, meg a vaníliást vettem.
Kíváncsi vagyok, mik a népszerűek, és beváltak.
2013. okt. 3. 18:14
1/3 anonim válasza:
milupa, hipp, bebivita és a sajátmárkásak is jók, igyekeztem úgy többfélét venni, hogy variálhassam naponta és változatos legyen, de azért elfogyjon a dobozon ajánlott időtartam alatt. persze a gyümölcs és az egyéb falatkák se maradtak ki :)
de a banános nálunk is vitte a pálmát :)
én mindig akciósan/kuponokkal vásároltam (dm,rossmann, müller)
2/3 anonim válasza:
Mi nestlé banános rizse humana alma ezt annyira nem szerette most jelenleg nestlé barackos és málnás van itthon még nem adtam neki egyikből sem mert van az almásból. nestlét a dm-ben veszem mert lehet hozzá szerezni kedvezményt 799ft a rendes ára kedvezménnyel 699ft. humanát a brendómban vettem 699ft-ért de az nekünk nagyon messze van többe kerülne a jegy mint a kedvezmény a dm-ben :)
3/3 anonim válasza:
az én fiamnak mindegy volt milyen márka csak vaniliás legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!