Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 7 honapos baba étrendjére...

7 honapos baba étrendjére vagyok kiváncsi a miénk ilyen ez jo?

Figyelt kérdés

Anyatejes baba

reggel 7 kor szopi

9 kor szopi

11 körül fözelék + szopi

14 körül szopi

16 kor gyümi szopi

20 kor szopi és éjjel is szopi

2013. szept. 12. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
a miénk annyiban tér el, hogy éjjel nem kér enni, és a délutáni gyümölcsébe teszek KÖlln olvadó gabonapelyhet, vagy a DM gabonapelyheit.
2013. szept. 12. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk még nincs délután gyümi, de egyébként ugyanez :)
2013. szept. 13. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi most vagyunk 7 hónaposak a következő az étrend:

Reggel 7 körül szopi

9-kor szopi

12 körül főzelék + szopi

15 körül gyümi és szopi

18 körül kis szopi

és este nyolc körül még szopi és alvás, és éjjel még 1X kell neki cici a visszaalváshoz, de nem igazán eszik olyankor, csak berögződés szeritem.

Szóval hasonló mint nálatok :)

2013. szept. 17. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:

De jó! megnyugodtam! Én azt gondoltam még túl sokat szopizunk, jövőhéten leszünk 7 hónaposak:

reggel 8. szopi. kb. fél 11-11 gyümi. délben szopi meg főzelék. 3-kor szopi, du. kis gyümi, 5 körül. 6-kor szopi, elalvéskor 8 körül ismét szopi. és éjjel is felkel, de ált. 2-szer szopcsizni.

2013. szept. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!