7 honapos baba étrendjére vagyok kiváncsi a miénk ilyen ez jo?
Figyelt kérdés
Anyatejes baba
reggel 7 kor szopi
9 kor szopi
11 körül fözelék + szopi
14 körül szopi
16 kor gyümi szopi
20 kor szopi és éjjel is szopi
2013. szept. 12. 15:55
1/4 anonim válasza:
a miénk annyiban tér el, hogy éjjel nem kér enni, és a délutáni gyümölcsébe teszek KÖlln olvadó gabonapelyhet, vagy a DM gabonapelyheit.
2/4 anonim válasza:
Nekünk még nincs délután gyümi, de egyébként ugyanez :)
3/4 anonim válasza:
Mi most vagyunk 7 hónaposak a következő az étrend:
Reggel 7 körül szopi
9-kor szopi
12 körül főzelék + szopi
15 körül gyümi és szopi
18 körül kis szopi
és este nyolc körül még szopi és alvás, és éjjel még 1X kell neki cici a visszaalváshoz, de nem igazán eszik olyankor, csak berögződés szeritem.
Szóval hasonló mint nálatok :)
4/4 anonim válasza:
De jó! megnyugodtam! Én azt gondoltam még túl sokat szopizunk, jövőhéten leszünk 7 hónaposak:
reggel 8. szopi. kb. fél 11-11 gyümi. délben szopi meg főzelék. 3-kor szopi, du. kis gyümi, 5 körül. 6-kor szopi, elalvéskor 8 körül ismét szopi. és éjjel is felkel, de ált. 2-szer szopcsizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!