Tejpép, joghurt kérdés?
Ha adtok tejpépet a gyerkőcnek uzsonnára, akkor tízóraira joghurtot gyümölccsel lehet adni?
Most 10 hós a kisfiam és sokat eszik,de ha nincs itthon mondjuk annyi gyümi,hogy elég legyen, akkor tejpép,joghurt délelőtt, délután.Szerintetek ez gond?
Reggel, este tápszer, ebéd főzelék.
Amúgy tejpépet hány hós koráig adnátok uzsira? 1 éves kor után lehet, vagy akkor már inkább szendvics.
Tapasztalatokat írjatok már e kérdéskörben!
Azt adsz gyerekednek, amit jónak látsz. Összekeverheted, kutyulhatod. Én a natúr joghurtba dobáltam apró gyümölcsöket. Sőt, volt hogy a joghurtba egy kanál lekvárt tettem, így olyan volt, mint a rétegelt joghurtok. Ha végképp nem jutott eszembe semmi, lereszeltem két kocka kekszet, és azt kavartam a joghurtba. Ne aggódj, bajt nem csinálsz, ha egy nap kimarad ez-az.
Én tejpépet onnantól, hogy 10-12 hónaposan azt ette amit mi, nem adtam neki. De ha éppen lett volna itthon, biztos nem utasítja vissza. A tejpépet azért szerettem, mert hamar készen volt. De ha a tejtermékektől nincs baja, akkor nyugodtan variálhatod azokat. Persze adhatsz neki tejpépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!