Ti hogy kezdtétek a hozzátáplálást?
Először is nézz utána, hogy melyik zöldség/gyümölcs székletfogó.
A répa pont, hogy fogja a székletét, a krumpli, alma, banán is...
Ha így is nehezen kakil, akkor adj inkább sütőtököt, őszibarackot. :)
a répát nekem akkor javasolták, amikor 4 hónaposan ment a hasa. bár szerintem is logikusabb, hogy az lazítaná a székletet, mert rostos.
végül nem adtam 6 hónapos koráig csak tápszert és anyatejet, aztán almalével, baracklével kezdtük, és sinlac, köleskása, aztán a zöldségek, répa, sütőtök.
répát sokáig úgy adtam, hogy nyersen kevés vízzel összeturmixoltam és leszűrtem a levét és azt itta.
ha főzöd, akkor a főzőlevével törd össze, passzírozd át pld teaszűrőn. botmixerrel nem csináltam sosem, mert a fele az edényre kenődött volna.
csak az elején macerás, aztán amikor már nagyobb adagokat eszik, könnyebb. jobb, ha kitartó vagy és te csinálod, nem adsz üvegest. aztán egy idő után azt csináltam, hogy annyit csináltam, hogy én is azt ettem, úgy már nem volt olyan kevés, hogy csak az edényt kente össze. én is bébipapit ettem :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!