Mennyi tápszert kell adni egy négy hónapos babának?
Tök mindegy, sokallja-e vagy nem, a babád annyit iszik belőle, amennyi neki kell. A nővérre sem fog hallgatni, ha szerinte több/kevesebb kell neki.
Az én lányom 10 hónapos és átlag 150 ml-t iszik, holott neki 210 ml körül van a javasolt adag. Viszont annyira válogatós, mint mi, szülők, hogy annak is örülök, ha ennyit megiszik. OFF. A Lactogent utálta, én is, büdös volt, a Milupát megissza végre. Ez kicsit jobb állagú és szagú is.
Utolsó, nem tartom jogosnak, hogy lecseszést kaptál, bár a 2 kg tényleg átlagon felül 1 hónap alatt, de meg lehet ezt szépen is mondani, azon kívül, nem tudsz semmit beletömni a babába, amit ő ne akarna, tehát ha annyi az igénye, akkor annyi.
Az én lányom 6 és 10 hónapos kora közt semmit nem hízott, nem bírtuk átlépni a 8 kg-os határt, mert elkezdett hirtelen rettentő sokat mozogni, viszont a főzelékeket nem fogadta el, most sem. Gyümölcs, joghurt, tejpép, ezeket ette, eszi, mellé a tápszer, hogy ne csökkenjen a súlya, hanem tartsuk. Ilyen alapon engem is le kellett volna csesszenek, hogy miért nem tömöm és erőszakolom márpedig bele azt, amit szerintünk meg kell ennie? Szóval nem tudom, nem értem, miért így álltak hozzád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!