00nuszika00 kérdése:
Hogyan készítsem el a sóskát 5,5 hós babámnak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 18:38
1/9 anonim válasza:
5 és fél hónaposnak szerintem sehogy.
2/9 anonim válasza:
7 hónapos kor előtt én sem adnék neki sehogy!
3/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, sóskát ennyi idősen sehogy ne adj neki még!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Csak azért fordult meg a fejembe,merthogy a sóskának nagy a vas tartalma és a kis drágám vashiányos.. :(
2013. júl. 22. 22:58
5/9 anonim válasza:
A sóskának magas az oxálsavtartalma, ami megterheli a veséjét. Később is csak hetente egyszer lehet adni a babának.
Inkább adj neki céklát, azt már kaphat és annak is magas a vastartalma.
6/9 anonim válasza:
Vajon párolt marhahús és spenót (1 rész marha,10 rész spenót)Ebben a formában a vas nem csak átszalad, de be tud épülni. Ha a "D" vitamin szintje is alacsony, az kihatással van a vas befogadás képességére. Ha a keveréket tejjel felhigítod akkor a cumis üvegből is tudja inni. Mint egy milkshake.
7/9 anonim válasza:
5 és fél hónapos csecsemő sem marhát, sem spenótot nem ehet, tejet meg főleg nem ihat. Gratulálok az előző válaszolónak.
8/9 A kérdező kommentje:
És a céklát hogyan készítsem el neki?
Előre is köszönöm a jó tanácsokat! :)
2013. júl. 23. 23:01
9/9 anonim válasza:
Megpucolod a céklát, kicsi kockákra vágod és szintén kockákra vágott krumplival kevés vízben (inkább párolódjon) megfőzöd. Leszűröd és utána összeturmixolod. A főzővízzel és/vagy pici anyatejjel vagy tápszerrel higíthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!