Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ti szoktátok a megmaradt...

Ti szoktátok a megmaradt tápszert újrafelhasználni?

Figyelt kérdés
Néha előfordul hogy nem eszi meg a baba az összes tápszer ami ugye melegítve van. Lehet hűteni és legközelebbi etetéskor odaadni neki?
2013. júl. 1. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy le leszek pontozva de nem érdekel. Én szoktam neki adni. Doki mondta nekem hogy hűtőben 12órát tárolhatom :) Szóval ha több mint 30ml marad meg akkor megy a hűtőbe és a legközelebbi etetésnél hozzá teszem jól felmelegítve. ez így megy már az elejétől fogva és semmi baja a kislányomnak aki 10hetes.
2013. júl. 1. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
7 hónapos a babám, 3 hónapos kora óta tápszeres. Az elejétől kezdve úgy csinálom én is, hogy ha 50 ml vagy annál több megmarad, akkor megy a hűtőbe, és következő etetéskor felöntöm megfelelő mennyiségűre. Ha ebből marad, azt már persze kiöntöm. De egyszer még simán újra lehet melegíteni. 20-30 ml-vel nem packázok, ha annyi marad, akkor megy a lefolyóba, de azért fél decitől több tápszert már nem öntök ki. Pazarlás lenne.
2013. júl. 1. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát igen nem olcsó és tényleg van amikor 40-50ml is megmarad! Inkább többet csinálok,mert ha kevés akkor sír mert éhes még amíg kutyulgatom a következő adagot! Inkább maradjon!
2013. júl. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!