Picibabának lehet tejbegrízt és házitejet adni?
az ilyennek tényleg remélem h nincs de ha belegondolsz mennyire durva az h 1 hós babának nincs pénze tápszerre!!!!
Amikor a legolcsóbb is 750Ft kb és az 900g-os...
Mi lesz később amikor jön a hozzátáplálás? Vagy azután??? Remélem h kamu!!!
Nem,nem lehet egyiket sem adni.Majd kb 4 hónapos korától lehet hozzá táplálni,attól hamarabb semmiképp..pici babának vagy tápszert szabad adni ha nincs tejed,ha pedig van tejed akkor azt!!!
Nekem a kórházban a csecsemős nővér a csipkehús teát mondta,hogy lehet adni a babának,ők is azzal itatták bent a kórházban.Persze az anyatej szomjoltó is,ha nincs dög meleg odakint akkor én nem adok neki sem vizet,sem teát,de pl azért a 40 fokos forróságban forralt és lehűtött vizet adok neki két szopizás között,és el is fogadja mert szomjas,és nem zavarja be az evésben,mert az étvágya utána is ugyan úgy megvan.
2 hós fiús anyuka
Ja és 4 hónapos korától sem tejbegrízzel és tehéntejjel kell hozzá táplálni,hanem pl a Rossmann-ban is lehet kapni tejpépet meg ilyen dolgokat.
Vagy kezdheted ha jól tudom pl pépesített almával is,de egyszerre csak keveset szabad neki adni.
De azért ha ilyenekkel nem igazán vagy tisztába,akkor kérdezd meg pl anyukádat,ő már veled egyszer végig csinálta ugyan ezt és tuti tud segíteni benne,vagy ott van a védőnőd meg a gyerek orvosod is,vagy itt van az internet is,utána tudsz nézni.
2 hós anyuka voltam
Abban a kérdésben 3 hónapos volt a baba itt meg egy. De a lényeg ugyanaz: nem, nem és nem. :)
Anyatej/tápszer, ezt a kettőt lehet, ha utóbbi akkor VÍZZEL kell itatni, hozzátáplálás megkezdése után HIGÍTOTT gyümölcslével amit te facsarsz a gyümölcsből. A tea csersavas, bántja a pici pocit. A köménymagtea jó lehet ha te csinálod de abból is csak keveset forrázz le 3 percre utána szűrd le. És az is hasfájásra jó csak, szomjoltásra inkább ne.
Nincs elég tejed? Két megoldás van: a babát akár óránként tedd mellre. Vagy két szopizás között fejd le ami van. Mindkét esetben rengeteg folyadékot kell inni, ami bármi lehet szénsavas és alkohol kivételével.
Remélem minden oké lesz hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!